Ofertă Sărbători 2023-2024

    Pensiunea “Roma Antica” vă invită să petrecem Sărbatorile de iarnă impreună! V-am pregătit oferte avantajoase atât pentru Revelion cât și pentru Crăciun, pentru ca întreaga familie sau grupul de prieteni sa fie si anul acesta împreună. Anul acesta, pe lângă programul nostru tradițional de sărbători, am adăugat și câteva surprize noi precum concursuri cu premii și chiar o ruletă norocoasă în stil cazinou! Nu trebuie să pariați bani reali, doar să vă distrați și să câștigați cadouri și vouchere pentru tratamente Spa chiar la noi în pensiune. Este un mod diferit de a sărbători împreună cu cei dragi!

Oferta de Crăciun

 

 

         Vă așteptăm de Crăciun să petreceți 3 sau 4 nopți la noi, într-un cadru liniștit și privat alături de persoanele dragi dumneavoastră. Vă punem la dispoziție întrega pensiune – 7 camere, sală de mese dotată cu baie, bucătarie complet utilată, instalație de sonorizare, plasmă TV  si spațiile de relaxare – pentru 1300 de euro dacă alegeți să petreceți 3 nopți la noi, sau 1500 de euro, pentru 4 nopți de cazare.

 

 

 

Oferta de Revelion

             O ofertă la fel de avantajoasă v-am pregătit și pentru Revelion, având ocazia să petreceți 3 sau 4 nopti alături de cei dragi. Vă punem la dispoziție întrega pensiune incluzând 7 camere, sală de mese dotată cu baie, bucătarie complet utilată, instalație de sonorizare, plasmă TV  si spațiile de relaxare. În funcție de disponibilitatea dumneavoastră: pentru 3 nopți de cazare costul este de  2500 de euro, iar pentru 4 nopți 2800 de euro.

Pin It on Pinterest

Share This